1
0
0
0
0
Tage
0
0
Stunden
0
0
Min.
0
0
Sec.
1
0
0
0
0
Tage
0
0
Stunden
0
0
Min.
0
0
Sec.
  • Kostenloser Versand

  • Alle auf Lager

  • Zahlung in Raten

  • 25.000+ klanten gingen u voor

1

De goedkoopste outlet van Nederland!

In Spijkenisse aan de Ingenieur Herman de Grootweg 2 vindt u de goedkoopste outlet op het gebied van wonen en slapen. Ontdek de grote voorraad banken, boxsprings, matrassen en toppers van Fabrieks Verkoop. In de outlet staan fabriekspartijen, schade -en beurspartijen voor goedkope prijzen. Zo zijn er in elke prijscategorie banken, boxsprings, matrassen en toppers van hoge kwaliteit verkrijgbaar.

Diverse boxsprings, matrassen en toppers
Een goede boxspring, matras en/of topper is belangrijk voor een aangename nachtrust. Fabrieks Verkoop heeft een groot assortiment. Zo is er altijd een product dat bij u aansluit. U kunt denken aan medische toppers, matrassen met koudschuim en pocketvering. Op de productpagina’s kunt u alle informatie hierover vinden.

Bezorging van matrassen en toppers is gratis
Daarnaast bezorgen wij onze toppers en matrassen gratis bij u thuis (tenzij dit anders vermeld staat bij het product). Wij leveren onze producten door heel Nederland, België en Duitsland. De toppers en matrassen worden goed verpakt. Toch kan het voorkomen dat er tijdens het transport stofvlekken op de matrassen en toppers ontstaan. Dit is eenvoudig te verwijderen met een vochtige doek.

Direct leverbaar
Fabrieks Verkoop heeft korte levertijden. Onze banken, boxsprings, matrassen en toppers zijn op voorraad. U kunt de producten direct meenemen. Wanneer u online een bestelling plaatst gaan wij daar onmiddellijk mee aan de slag, zodat u snel kunt genieten van uw gekozen product. De levertijd ligt tussen de drie en vijf werkdagen.

Outlet en online bestellen
U kunt een bezoek brengen aan onze outlet aan de Ingenieur Herman de Grootweg 2 in Spijkenisse. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Natuurlijk kunt u ook heel gemakkelijk online een bestelling plaatsen. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via service@fabrieks-verkoop.nl.

1

Boxspringbetten

1

Matratzen

1

Toppers

Adresse & Wegbeschreibung

Entdecken Sie unseren großen Vorrat an Sofas, Boxspringbetten, Matratzen und Toppern in unserem 4500 m² großen Outlet in Spijkenisse!

Warum unsere Kunden uns lieben